Search
Close this search box.

Projekti općine

Rekonstrukcija ravne terase – krova Sportskog centra „Streljana“

Općina Dugi Rat prijavila je projekt „Rekonstrukcija krova Sportskog centra Streljana“ te su joj dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu 10.500,00€. Ukupna vrijednost projekta iznosi 44.885,63€. Projektom se planira rekonstrukcija krova na način da će se postaviti termo i hidroizolacija te riješiti odvodnja sa terase. Ovi radovi sanirat će oštećenja u prostoru nastala uslijed vlage i stvoriti bolje uvjete djeci i mladima za trening i rekreaciju.

Opširnije »

Projekt rekonstrukcije i uređenja lučice u Dugom Ratu u izradi

U dogovoru s Županijskom lučkom upravom idemo na projekt uređenja lučice u Dugom Ratu. Projektom je predviđeno da se lučica zatvori valobranima i pontonima te da se komunalno opremi. Idejno rješenje je izrađeno a sada nam slijedi izrada projektne dokumentacije za građevinsku dozvolu. Realizacija projekta je predviđena za kraj 2024. g.

Opširnije »

Projekti u završnoj fazi

Dug je put za svaki važni projekt koji nas čeka od pripreme projektnog zadatka i  projektne dokumentacije do realizaciju projekta. Većina naših sumještana ne zna da najveći posao za početak bilo kakve realizacije projekata mora proći kroz ruke administracije. Administrativni dio je kočnica svih projekata jer imamo strašno puno nedvosmislenih nevidljivih zadataka. Pozadinu događanja nitko ne tretira pozitivno jer se uvijek priča o vidljivom. To vidljivo dođe sa svakodnevnim mukotrpnim radom. Uz svakodnevne zadaće i poslove predviđene Programom proračuna, u zadnje dvije godine radimo na desetak većih projekata. Od desetak društveno važnih projekata navodim tri koja su u statusu realizacije ili početka realizacije ovisno o hodogramu svih naših aktivnosti za 2023. godine.

Opširnije »
Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.