Search
Close this search box.

Uređenje ulica

Nakon ljetne stanke nastavljaju se radovi na uređenju ulica/nerazvrstanih cesta na području Općine Dugi Rat.

U ovom trenutku uređuje se dio ulice Žilića potok ispred zgrada kućnih brojeva 16 i 18.

Sami radovi obuhvaćaju reguliranje oborinske odvodnje, uređenje javne rasvjete te uređenje samog kolnika ulice.

Po završetku uređenja dijela ulice Žilića potok pristupit će se uređenju kolnika ulice Dućki put, od križanja s ulicom Mosorska pa do križanja s ulicom Mrta. Zbog uređenja kolnika u cijeloj površini molimo mještane da se pridržavaju prometnih znakova i regulacije prometa koju će obavljati službene osobe Izvođača radova.

Uređenje dijela ulice Sikirica također će biti realizirano kroz uređenje ulica, a kolnik će se presvući eruptivnim asfaltom (protiv klizanja), od početka skretanja sa D8 pa u dužini od cca 65 m.

U Dućama su u tijeku radovi na uređenju dijela ulice Vavlje III, dio ispred kuća Blažević i Amulić gdje će se regulirati oborinska odvodnja, kao i dio od kuće Mikulić pa do kuće Bliznac gdje će radovi obuhvatiti uređenje javne rasvjete te kolnika same ulice.

I ulica Golubinka III u Dućama je u planu za uređenje, odmah završetka radova u ulici Vavlje III, a radovima se planira urediti kolnik u cijeloj dužini i širini ulice.

Općina Dugi Rat

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.