Search
Close this search box.

S ciljem da se poveća sigurnost u prometu, posebice pješaka, izradili smo Prometni elaborat označavanja pješačkog prijelaza preko D8 na dijelu Duća područje Luka. Elaborat je upućen Hrvatskim cestama na izdavanje suglasnosti kao i na realizaciju označavanja tog potrebnog pješačkog prijelaza.

Zatim smo izradili Prometni elaborat vertikalnog i horizontalnog označavanja autobusnih stajališta na D8 u Bajnicama i Suhom Potoku te ga uputili Hrvatskim cestama na suglasnost i provedbu.

Izrađen je i Prometni elaborat postavljanja „ležećih policajaca“ tj. postavljanje uspornika na dijelu lokalne ceste D8-Staro selo Duće koji je upućen Županijskoj upravi za ceste Split na izdavanje suglasnosti i provedbu.

Naglašavamo da nam je ulaganje u sigurnost jedna od temeljnih aktivnosti koje provodimo na našem području, pa se stoga realizacijom prethodnog neće stati već nastaviti sa izradom dokumentacije i realizacijom ulaganja u sigurnost i na nerazvrstanim cestama (ulicama) na području naše Općine.

Općina Dugi Rat

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.