Search
Close this search box.

Radionica pod naslovom “COASTAL BROWNFIELD REMEDIATION” održat će se 17. i 18. listopada u Kino dvorani Dugi Rat. Radionicu će otvoriti načelnik Tonči Bauk a hrvatski stručnjaci uz norveške kolege razmijeniti će znanje i iskustvo vezano uz  probleme sanacije onečišćenih zemljišta obalnih područja i predstaviti problem vezan uz sanaciju bivše tvornice u Dugom Ratu.

Ova radionica održava se u sklopu projekta koji je Građevinski fakultet iz Zagreba zajedno sa svojim partnerima, od kojih je jedan partner i Općina Dugi Rat, prijavio na poziv „Jačanje bilateralne suradnje s Norveškom u području zelene tranzicije“ financiran u okviru EEA i norveškog financijskog mehanizma – Fond za bilateralne odnos, te im je odobreno 99.280,00 eura za cilj inicijative „Ecosystem based strategy for remediation of brownfield site in coastal area“.

Cilj projekta je razvoj i razmjena dobrih praksi u području oporavka brownfield područja s posebnim osloncem na ekosustavna rješenja.

Više o projektu, radionici u Dugom Ratu i sudionicima možete pronaći na web stranici https://cbr.grad.hr/hr/

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.