Search
Close this search box.

OPĆINA DUGI RAT
OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO
Dugi Rat, 12. svibnja 2022. g.

POZIV ZA PRIJAVE ZA RAD U BIRAČKIM ODBORIMA

Obavještavaju se zainteresirane osobe da se prijave za rad u biračkim odborima i to kao predsjednik ili potpredsjednik biračkog odbora, na izborima za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Dugi Rat koji će se održati 05.06.2022. godine.

Birački odbor čine predsjednik, potpredsjednik i četiri člana.

Dva člana biračkog odbora određuje većinska politička stranka odnosno političke stranke i članovi liste grupe birača i dva člana određuje oporbena politička stranka odnosno političke stranke i članovi liste grupe birača sukladno sastavu Općinskog vijeća Općine Dugi Rat.

Predsjednike i potpredsjednike biračkih odbora odabire Općinsko izborno povjerenstvo.

Predsjednik, potpredsjednik i članovi biračkog odbora ne smiju biti kandidati na izborima koje provode, a predsjednik i potpredsjednik biračkog odbora ne smiju biti članovi niti jedne političke stranke.

Zainteresirane osobe popunjeni obrazac prijave mogu dostaviti na protokol Općine Dugi Rat, na adresi: Poljička cesta 133, 21315 Dugi Rat ili putem e-maila na adresu: silvija.radic@dugirat.hr.

Rok za prijavu istječe: 20. svibnja 2022. godine.


Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.