Search
Close this search box.

S programom Spomendana na žrtve Domovinskog rata, žrtve Vukovara i Škabrnje u Dugom Ratu počinjemo u petak 17. studenog 2023. godine.

Paljenje svijeća na nogostupu uz magistralu od trgovine Ribola pa do spomenika na Trgu Sv. Josipa ispred crkve započet će u 17:30 sati, slijedi paljenje svijeća na spomeniku a potom komemoracija u 18 sati u kino dvorani.

Na komemoraciji će biti prikazan dokumentarni film stradanja Vukovara, branitelji će nam svojim svjedočanstvima približiti događanja u Domovinskom ratu, svoj osvrt na događanja u Domovinskom ratu dati će nam dr. sc. Andrijana Perković Paloš, profesorica na Filozofskom fakultetu sveučilišta u Splitu, dok će glazbeni dio programa odraditi orkestar KUD-a Dalmacija Dugi Rat, dok će recitaciju pjesama A.G. Matoša izvesti dramski umjetnik Marijan Grbavac. Program Komemoracije voditi će poznato novinarsko lice s malih ekrana, naša mještanka Leonarda Pavić.

Sve informacije mogu se pogledat na plakatu.

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.