Search
Close this search box.

Poštovani stanovnici općine Dugi Rat.

U tijeku je izrada projektnog zadatka za izradu projektne dokumentacije „Izgradnje i uređenja obalne šetnice u Dućama“, i „Izgradnje i uređenja obalne šetnice na ostalom području općine Dugi Rat (Dugi Rat, Orij, Mali Rat, Sumpetar, Suhi Potok, Krilo, Bajnice).

Projekt će obuhvatiti, rekonstrukciju postojeće nedavno izgrađene pješačke staze na plažama od kampa Galeb do turist biroa Duće te izgradnju nove šetnice na preostalom obalnom dijelu Duća i ostalom području općine Dugi Rat.

Planiramo na cijeloj trasi šetnice označiti dio za biciklističku stazu, zatim postaviti nove instalacije (vodoopskrbe tuševa, javne rasvjete, oborinske odvodnje, na pojedinim mjestima i sustava odvodnje otpadnih fekalnih voda iz objekata i kampova, i sl.), izmjestiti tuševe na pogodnije pozicije, itd.

Poučeni negativnom reakcijom dijela stanovnika tijekom izgradnje pješačke staze od kampa Galeb do turist biroa Duće, molimo da vaše sugestije i prijedloge na planiranu izgradnju obalne šetnice, kako u Dućama tako i na preostalom dijelu dostavite na e-mail: prituzbe@dugirat.hr da o istima raspravimo i kvalitetne prijedloge uvrstimo u projektni zadatak.

Unaprijed vam zahvaljujemo.

OPĆINSKI NAČELNIK
mr. Tonči Bauk, dipl. ing. v.r.

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.