Search
Close this search box.

Poštovani mještani Općine!

Članak pod nazivom „Ovo je Dugi Rat željno čekao“, koji je izišao na stranici Dalmacije Danas, daje nam nadu da posao koji radimo i koji smo radili svih ovih 9 mjeseci donosi i neke konkretne rezultate. Zahvaljujem zastupnici Marijani Puljak kao saborskoj zastupnici na pomoći i traženju konkretnog odgovora od Ministarstva i Vlade RH. Nismo iznenađeni jer je zastupnica dobila odgovor koji smo i očekivali. Ministarstvo je na sastanku koji smo odradili s gosp. Horvatom, državnim tajnikom dalo obećanje da će prihvatiti sanaciju. Pored Marijane dosta Dugoračkih stručnjaka i volontera je uključeno u ovu problematiku te su svojim radom i lobiranjem pomogli Općini kako bi što prije sanirali otpad.
Dug je put do sanacije jer postoji procedura i koraci koji se zakonski moraju provesti. Mi smo Ministarstvu na dispoziciji jer znamo da s nama i resursima koje imamo sanaciju može brže provesti.

Načelnik
Tonči Bauk

Članak pročitajte ovdje.

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.