Search
Close this search box.

Prijave počinju 29. i 30. listopada 2020. godine i traju samo 8 dana!

POJEDINAČNE POTPORE DO 52.076,50 KUNA I 371.975,00 KUNA

RADI UBLAŽAVANJA POSLJEDICA PANDEMIJE COVID-19 VIRUSA TE RJEŠAVANJA PROBLEMA S LIKVIDNOŠĆU S KOJIM SE SUOČAVAJU POLJOPRIVREDNICI TE MIKRO, MALA I SREDNJA PODUZEĆA KOJA SE BAVE PRERADOM, PLASIRANJEM NA TRŽIŠTE I RAZVOJEM POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA, AGENCIJA ZA PLAĆANJA U POLJOPRIVREDI, RIBARSTVU I RURALNOM RAZVOJU OBJAVILA JE DVA NATJEČAJA ZA PROVEDBU MJERE 21 „IZVANREDNA PRIVREMENA POTPORA POLJOPRIVREDNICIMA I MSP-OVIMA KOJI SU POSEBNO POGOĐENI KRIZOM UZROKOVANOM BOLEŠĆU COVID-19“ IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA REPUBLIKE HRVATSKE ZA RAZDOBLJE 2014. – 2020. UKUPAN IZNOS POTPORE RASPOLOŽIV KROZ OVE NATJEČAJE JE
360 MILIJUNA KUNA.

1) NATJEČAJ ZA POLJOPRIVREDNIKE, GDJE SU PRIHVATLJIVI KORISNICI POLJOPRIVREDNICI KOJI SE BAVE BILJNOM I STOČARSKOM PROIZVODNJOM TE UZGOJEM GLJIVA, FIZIČKE I PRAVNE OSOBE UPISANE U UPISNIK POLJOPRIVREDNIKA I/ILI EVIDENCIJU PČELARA I PČELINJAKA ZAKLJUČNO S 01.01.2019. GODINE

2) Natječaj za MSP-ove, gdje su prihvatljivi korisnici mikro, mala i srednja poduzeća registrirana za djelatnost prerade, stavljanje na tržište i razvoj poljoprivrednih proizvoda u sektorima maslina i maslinovog ulja, vina, mlijeka, mesa, voća, povrća, cvijeća, aromatičnog, začinskog i ostalog bilja, gljiva te pakiranja jaja i proizvoda od jaja ili pčelinjih proizvoda

Planirani rokovi za podnošenje zahtjeva za potporu su:

VAŽNA NAPOMENA

Sve zainteresirane potencijalne korisnike koji ispunjavaju uvjete podnošenja zahtjeva za isplatu potpore za neki od gore navedenih natječaja, a ne posjeduju lozinku i korisničko ime za pristup AGRONET sustavu te nemaju dodijeljen modul „RURALNI RAZVOJ” u AGRONET-u, Ministarstvo poljoprivrede i APPRRR pozivaju da se upišu u Evidenciju korisnika sukladno Vodiču za upis u Evidenciju korisnika u ruralnom razvoju za mjeru M21 najkasnije do 28. listopada. Bez upisa u Evidenciju korisnika nije moguće podnošenje zahtjeva za isplatu potpore.

U slučaju da se potencijalni korisnici po prvi puta upisuju u Evidenciju korisnika upravo radi mjere 21., prilikom unosa podataka u Zahtjev za upis u Evidenciju korisnika nužno je u polje „faks”
upisati tekst „M21″ (bez navodnika), jer će se na taj način sustavno vršiti raspoznavanje prijava za upis za potrebe mjere 21 u odnosu na sve druge prijave za upis.

Upute za upis u Evidenciju korisnika mjere M21 ne odnose se na one korisnike koji su već upisani u Evidenciju, odnosno kojima je već dodijeljena lozinka i korisničko ime za pristup AGRONET sustavu i već imaju dodijeljen modul “RURALNI RAZVOJ” u AGRONET-u.

Više informacija o ostalim natječajima možete pronaći ovdje ili nas možete kontaktirati na brojeve telefona 01 5806 307 i 01 5806 308.
Za dodatne informacije te kvalitetnu i pravovremenu pripremu projekata, već 10 godina, stojimo vam na raspolaganju.

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.