Search
Close this search box.

Na sastanku Koordinacijskog vijeća Urbane aglomeracije Split, održanom 11. listopada 2021. godine u splitskoj Gradskoj upravi, gradonačelnici i načelnici 13 gradova i općina s područja Urbane aglomeracije Split, među Kojima i općinski načelnik Općine Dugi Rat Tonči Bauk, potpisali su Sporazum o suradnji tijekom izrade i provedbe Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split za financijsko razdoblje 2021. – 2027. godine.

Cilj izrade Strategije je određivanje prioritetnih područja ulaganja za urbanu aglomeraciju Split u svrhu odabira i provođenja projekata za održivi urbani razvoj u okviru mehanizma EU kohezijske politike – Integrirana teritorijalna ulaganja (ITU).

Nova Strategija će biti preduvjet za povlačenje EU sredstava iz ITU mehanizma u razdoblju 2021. – 2027. godine.

Sastanak je završen u konstruktivnom tonu te s nadom kako će se daljnjom uspješnom suradnjom gradova i općina Urbane aglomeracije Split i u nadolazećem financijskom razdoblju realizirati niz kvalitetnih projekata održivog urbanog razvoja na dobrobit svih građana Urbane aglomeracije Split

OPĆINA DUGI RAT

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.