Search
Close this search box.

REPUBLIKA HRVATSKA
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
OPĆINA DUGI RAT
Općinski načelnik

Dugi Rat, 10. veljače 2017.

OBAVIJEST

Poštovani učenici i roditelji s područja Općine Dugi Rat,

posljednjih dana dobili smo priličan broj pritužbi učenika i roditelja sa područja Općine Dugi Rat o tome kako se povećala cijena pokazne karte. Ostao sam zatečen cijelom situacijom s obzirom da je nedavno potpisan Ugovor o prijevozu sa tvrtkom Promet d.o.o. o sufinaciranju prijevoza u kojem su uvjeti za učenike bili identični uvjetima iz prošlogodišnjeg ugovora.

S obzirom da prošle pa tako i ove godine nije bilo nikakve razlike u Ugovoru u cijenama pokaznih karata učenika, kao ni razlike u učešću Općine u cijeni pokaznih karata, odmah sam preko svojih službi zatražio pojašnjenje iz tvrtke Promet d.o.o. zbog čega je došlo do promjene cijena.

Dobili smo odgovor da je Promet prošle godine spustio cijenu pokazne karte učenicima ispod one ugovorene te su stoga učenici plaćali nižu cijenu.

Budući da je od 01.02.2017. Promet d.o.o. odlučio uskladiti cijene odnosno povisiti cijene pokaznih karata učenicima do pune ekonomske cijene, a ne obavijestivši nas o istome, došlo je do povećanja cijena pokaznih karata.

Molim sve učenike i roditelje za razumijevanje, jer nas je sve zatekla ova situacija. Kako bismo ispravili cijelu situaciju, Općina Dugi Rat će od 01.03.2017. preuzeti razliku troška na sebe tako da će se cijena pokazne karte od 01.03.2017. vratiti na „staru“ odnosno prijašnju cijenu.

U tijeku je priprema novog ugovora odnosno aneksa Ugovora kojim će Općina Dugi Rat od 01.03.2017 povećati učešće u participiranju cijena pokaznih karata za školsku 2016./2017. godinu što će za Vas učenike značiti ponovno vraćanje na „stare“ cijene.

Puno uspjeha u daljnjem školovanju i životu želim Vam,

Općinski načelnik, Jerko Roglić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.