Search
Close this search box.

S obzirom da su protuepidemijske mjere i dalje na snazi za vrijeme trajanja epidemije službenici općinske uprave neće do daljnjega neposredno raditi sa strankama, već će se zahtjevi stranaka zaprimati elektroničkim ili telefonskim putem.

Ukoliko nije moguće zahtjev stranke riješiti bez prisutnosti iste rad sa strankama može se iznimno osigurati u prostorijama Općine, uz prethodni dogovor i najavu putem telefona svakog radnog dana u vremenskom periodu od 8:00-13:00 sati na 021/734-900 ili e-maila opcina@dugirat.hr ili e-maila odgovarajućeg službenika.

Stranke se mogu obratiti općinskoj upravi pisanim putem, slanjem pismena poštom ili putem e-mail adresa te telefona pojedinih službenika Općine Dugi Rat objavljenih i dostupnih na web stranici Općine : https://dugirat.hr/jedinstveni-upravni-odjel/

U slučajevima prijema stranaka, iste će se primati u vijećnici Općine Dugi Rat kako bi se mogao osigurati potreban razmak između sudionika od 2 metra i vremenski period potreban za redovito provjetravanje i prozračivanje prostorija između dva sastanka.

Mole se stranke da dođu u točno dogovoreni termin ili u slučaju nemogućnosti dolaska zatraže novi termin, te da se drže svih propisanih mjera sprječavanja širenja virusa.

Općina Dugi Rat

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.