Search
Close this search box.

Poštovani sugrađani,

Svjesni smo kako je u ovoj situaciji svima teško. Kao vodstvo općine trudimo se maksimalno olakšati Vam i pomoći gdje god je moguće. Znamo kako je malim proizvođačima teško prodati svoje proizvode u uvjetima kad ne smiju napuštati prebivalište i izlagati na tržnicama. S druge strane, stanovništvu je teže doći do proizvoda. Želja nam je pomoći i jednima i drugima. Cilj nam je u ovoj novonastaloj situaciji omogućiti građanima naručivanje hrane i ostalih potrepština s dostavom na kućni prag te također pomoći lokalnim proizvođačima da opstanu u ovoj specifičnoj i teškoj situaciji.

Zajedno s partnerskom tvrtkom dogovorili smo način koji omogućuje direktan put proizvoda od proizvođača do kupca – aplikaciju e-Tržnica. Vjerujemo da će ovakav način kupnje proizvoda – s dostavom do kućnog praga – odgovarati mnogim našim mještanima, a nadamo se kako će pomoći našim OPG-ovima i malim obrtnicima u plasmanu proizvoda.

Pozivamo sve male proizvođače hrane – povrća, voća, jaja, mlijeka i mliječnih proizvoda – da se uključe u rad InfoCOR aplikacije na WEB stranici općine i u modulu e-Tržnica oglase svoje proizvode i usluge. Molimo navedite koje proizvode/usluge nudite te njihove cijene, Vaš kontakt telefon i mogućnost dostave proizvoda na adresu naručitelja ukoliko postoji.

Svakako molimo oglašavati i mogućnost izvršavanja usluga – obavljanja kupnje neophodnih namirnica i lijekova za naše sumještane u potrebi.

Zahvaljujemo na suradnji.

Vaš načelnik i općinska uprava

Pronađite na Google Play aplikaciju InfoCOR

     

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.