Search
Close this search box.

Općina Dugi Rat obavještava korisnike zajamčene minimalne naknade sa područja Općine da mogu podnijeti Zahtjev za ostvarivanje prava na naknadu za troškove stanovanja.

Novi Zakon o socijalnoj skrbi (NN br. 18/22, 46/22 i 119/22) regulira ostvarivanje prava na troškove stanovanja na način:

Troškovi stanovanja su: najamnina, komunalna naknada, troškovi grijanja, troškovi za vodne usluge te troškovi nastali zbog radova na povećanju energetske učinkovitosti zgrade.

Korisnici zajamčene minimalne naknade dužni su podnijeti zahtjev za ostvarivanje prava na troškove stanovanja uz koji je potrebno priložiti:

VAŽNA NAPOMENA: računi se obavezno dostavljaju svakoga mjeseca jer se isplata vrši isključivo temeljem dostavljenih računa.

Zahtjeve za troškove stanovanja zajedno sa potrebnom dokumentacijom možete donijeti osobno ili poslati na mail opcina@dugirat.hr.


Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.