Search
Close this search box.

SUBVENCIONIRANI POKAZ

Pravo na subvencionirani pokaz ostvaruju redovni učenici i studenti, nezaposlene osobe i umirovljenici koji imaju prebivalište na području općine Dugi Rat.

Da bi ostvarili pravo na pokaz potrebno je priložiti slijedeće:
a) Učenici – potvrdu škole o upisu u školsku godinu 2017./2018. i presliku svoje osobne iskaznice ili  osobne iskaznice roditelja
b) Studenti – potvrdu fakulteta ili više škole o upisu u akademsku godinu 2017./2018. i presliku svoje osobne iskaznice ili osobne iskaznice roditelja,
c) Nezaposlene osobe – potvrdu HZZ-a o statusu nezaposlenosti i presliku osobne iskaznice
d) Umirovljenici – potvrdu HZMO ili zadnji odrezak od mirovine i presliku osobne iskaznice.

Na temelju naprijed navedene dokumentacije svaki radni dan do 14 sati sastavlja se Popis koji se potom e-poštom dostavlja Prometu Split. Pravo na pokaz ostvaruju svi oni koji su na popisu, i nitko ne može dobiti pokaz ako se ne nalazi na tom popisu.

Pokaze za mjesec rujan mogu ostvariti oni učenici koji su bili na spisku učenika za pokaz u svibnju ili lipnju mjesecu 2017. g.

Učenici moraju najkasnije do 22. rujna 2017. godine dostaviti potvrde škole o upisu u školsku godinu 2017./2018., sa preslikom svoje osobne iskaznice ili osobne iskaznice roditelja, kako bi ostvarili pravo na pokaz za ostali dio školske godine 2017./2018.

UČENICI PRVIH RAZREDA SREDNJIH ŠKOLA TREBAJU DOSTAVITI POTVRDE O UPISU U ŠKOLU ČIM PRIJE, STOGA IH POZIVAMO DA VEĆ KROZ PRVI TJEDAN POČETKA ŠKOLSKE GODINE IZVADE POTVRDE U TAJNIŠTVU SVOJE ŠKOLE.

Pokaze za mjesec rujan mogu ostvariti oni studenti koji su bili na spisku studenata za pokaz u svibnju ili lipnju mjesecu 2017. g.

Studenti trebaju dostaviti potvrdu fakulteta ili više škole po početku akademske godine, dakle poslije 01. listopada 2017. godine.

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.