Search
Close this search box.

SUBVENCIONIRANI POKAZ

Pravo na subvencionirani pokaz ostvaruju redovni učenici i studenti, nezaposlene osobe i umirovljenici koji imaju prebivalište na području općine Dugi Rat.

Da bi ostvarili pravo na pokaz potrebno je priložiti slijedeće:

Na temelju naprijed navedene dokumentacije svaki radni dan do 13 sati sastavlja se Popis koji se potom e-poštom dostavlja Prometu Split. Pravo na pokaz ostvaruju svi oni koji su na popisu, i nitko ne može dobiti pokaz ako se ne nalazi na tom popisu.

Pokaze za mjesec rujan mogu ostvariti oni učenici koji su bili na spisku učenika za pokaz u svibnju ili lipnju mjesecu 2018. godine.
Učenici moraju najkasnije do 24. rujna 2018. godine dostaviti potvrde škole o upisu u školsku godinu 2018./2019., i donijeti na uvid osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski  dokument s fotografijom, kako bi ostvarili pravo na pokaz za ostali dio školske godine 2018./2019.

UČENICI PRVIH RAZREDA SREDNJIH ŠKOLA TREBAJU DOSTAVITI POTVRDE O UPISU U ŠKOLU ČIM PRIJE, STOGA IH POZIVAMO DA VEĆ KROZ PRVI TJEDAN POČETKA ŠKOLSKE GODINE IZVADE POTVRDE U TAJNIŠTVU SVOJE ŠKOLE.

Pokaze za mjesec rujan mogu ostvariti oni studenti koji su bili na spisku studenata za pokaz u svibnju ili lipnju mjesecu 2018. godine.
Studenti trebaju dostaviti potvrdu fakulteta ili više škole po početku akademske godine, dakle poslije 01. listopada 2018. godine.

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.