Search
Close this search box.
  • Zid pokraj Bava bara
  • Industrijski put
  • Solarna rasvjeta Mali Rat
  • Igralište Duće

Nakon što smo odabrali Izvođača radova započelo se s pripremnim radovima na sanaciji i uređenje ulica Bana Jelačića, Industrijski put (prema Messeru i prema Stanici za tehnički pregled) te križanja ulica Hrvatskih velikana i Zagrad u Dugom Ratu. Po odrađivanju pripremnih radova samo asfaltiranje se planira zgotoviti do 26. svibnja 2023. godine.

Započeli smo i s radovima sanacije potpornog zida ispod državne ceste D8, od Bave bar do Pino bara. Pored sanacije zida rekonstruirati će se i porozna kanalizacijska jama. Završetak radova je planiran do 26. svibnja 2023. godine.

U tijeku je i uređenje malonogometnog i košarkaškog igrališta u Dućama (Zeničko). Igralište će se asfaltirati, ograditi i postaviti rasvjeta. Bit će postavljeni i koševi za košarku. Po završetku radova na igralištu uredit će se i parking nasipanjem te nabijanjem tampona.

Završeno je postavljanje javne rasvjete na dijelu šetnice u Malom Ratu, od autobusnog ugibališta za Omiš do kuće Krištić, naime postavljeni su rasvjetni stupi sa solarnim svjetiljkama korištenjem obnovljivih izvora energije s ciljem očuvanja prirodnog okoliša planirano je postavljanje solarne rasvjete i na ostalom dijelu šetnice. Ovakve projekte energetske učinkovitosti javne rasvjete realizirati ćemo i na ostalom našem području, posebice na obalnim šetnicama i stazama.

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.