Search
Close this search box.

Javno savjetovanje o nacrtu Strategije ukupnog razvoja Općine Dugi Rat za razdoblje od 2021. do 2027. godine otvoreno je od 18. veljače do 20. ožujka 2022. godine, do kada svi zainteresirani mogu dati svoje prijedloge i sugestije na tekst Odluke na e-mail adresu: pristupinfo@dugirat.hr s naznakom „javno savjetovanje – Strategija ukupnog razvoja“.

Nacrt Strategije te obrazac za sudjelovanje u javnom savjetovanju dostupni su na službenoj stranici Općine: https://dugirat.hr/otvorena-savjetovanja/.

Na sudjelovanje u otvorenom savjetovanju pozivaju se svi građani a svrha savjetovanja je dobivanje povratnih informacija od zainteresirane javnosti u svezi predložene Strategije.

Svi prijedlozi i komentari bit će uzeti u obzir i razmotreni te će se po završetku Savjetovanja objaviti Izvješće o provedenom savjetovanju a konačna verzija Odluke proslijedit će se Općinskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

OPĆINA DUGI RAT

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.