Search
Close this search box.

Enduro Perun 2022

Prošlog vikenda u organizaciji Brdsko biciklističkog kluba “Coast Riders” iz Jesenica na obroncima Peruna a kroz ciljnu traku postavljenu u Dugom Ratu održana je utrka prvenstva Hrvatske u brdsko enduro biciklizmu “Enduro Perun 2022”.

Utrka se bodovala i za Svjetski kup a među 70-ak natjecatelja koji su prošli cilj od ukupno njih 110 prijavljenih nagrađeni su seniori Sandi Smolić, Lovel Matijaš i Ivo Jarić, dok su u kategoriji juniora najbolji bili Timmy Fockenberger, Fran Bošnjak i Jakov Svilokos a najbrži veterani su Blaž Černigoj, Veno Vrbanović i Ivan Brajković.

Naši “Coast Ridersi” organiziraju ovu utrku koja je zahvaljujući posebnoj lokaciji i kvaliteti staza te vrhunskoj organizaciji postala više od obične utrke. Postala je svojevrsni festival brdskog biciklizma poznat u cijeloj Hrvatskoj, i šire, što dokazuju i natjecatelji koji su na utrku došli iz Poljske, Češke, Austrije i Slovenije.

Biciklističkom klubu “Coast Riders” želimo još mnogo ovako uspješnih utrka i što manje ozljeda.

GALERIJA FOTOGRAFIJA:

  • Enduro Perun 2022
  • Enduro Perun 2022
  • Enduro Perun 2022
  • Enduro Perun 2022
Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.