Search
Close this search box.

Dana 19. lipnja 2020. godine u Općinskoj vijećnici Općine Dugi Rat održana je svečana dodjela javnih priznanja za 2019. godinu. Dosadašnjih godina, svečana dodjela javnih priznanja uobičajeno se odvijala u prostorijama kino dvorane za vrijeme svečane sjednice Općinskog vijeća povodom blagdana Sv. Josipa. Kako je ove godine svečana dodjela povodom blagdana Sv. Josipa izostala poradi zabrane javnog okupljanja uslijed COVID-a 19, održana je dodjela javnih priznanja u prostorijama Općinske vijećnice u skromnom, ali toplom okruženju. Javna priznanja su dobitnicima nagrada svečano uručili općinski načelnik Jerko Roglić te predsjednik Općinskog vijeća Općine Dugi Rat Bernardin Petrić.

Dobitnici nagrada su sljedeći:

1. Učenici MARTI PEŠUT dodijeljena je osobna nagrada za 2019. godinu radi iznimnog muzičkog talenta i postignutog uspjeha na međunarodnim i nacionalnim natjecanjima gitare kojima je uspješno promovirala svoj kraj i domovinu.

2. Gosp. SRĐANU ZEMUNIK dodijeljena je osobna nagrada za 2019. godinu zbog nesebičnog zalaganja i aktivnog angažmana u raznim akcijama s područja humanog, kulturnog i društvenog života Općine Dugi Rat.

3. Gosp. MARTINU ŽILIĆ dodijeljena je nagrada za životno djelo – kao osobi koja je svojim dugogodišnjim radom i djelom dala izuzetan doprinos u području kulture, obrazovanja i sporta te na različitim područjima društvenog i političkog života Općine Dugi Rat.

Svim dobitnicima veliko hvala i puno uspjeha u daljnjem radu!

Općina Dugi Rat

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.