Search
Close this search box.

Dijeljeni romobili i u Dugom Ratu

Tvrtka Hopp Dugi Rat (Nuverandi d.o.o.) sa sjedištem u Dućama će u testnom razdoblju u trajanju od 2 mjeseca vršiti djelatnost upravljanja voznim parkom dijeljenih električnih romobila u Dugom Ratu.

Na području Općine Dugi Rat bit će obilježena mjesta za preuzimanje romobila pomoću aplikacije. Da biste unajmili jedan od romobila jednostavno preuzmite aplikaciju HOPP dostupnu za Android i iOS. Nakon što korisnik pročita upute o sigurnosti i poveže aplikaciju s načinom plaćanja, uz pomoć karte može provjeriti najbližu lokaciju za preuzimanje romobila a isti se može i rezervirati (prvih 15 min rezervacije je besplatno). Aplikacija omogućava ograničenje brzine u svakom razdoblju unutar operativnog područja, sigurnosni vodič te obrazovanje o sigurnosti tijekom korištenja Hopp romobila. Domet romobila je 30 km s jednom baterijom. Naplata korištenja romobila se isto tako vrši preko aplikacije.

Romobili se nadziru i održavaju 24/7 i distribuiraju kako bi zadovoljili potražnju lokalnog stanovništva.

U testnom razdoblju planira se razmatranje pozitivnih i/ili negativnih aspekata te korist i potreba lokalnog stanovništva za istim.

Budite slobodni proslijediti nam Vaše ideje i iskustva za vrijeme trajanja testnog razdoblja na opcina@dugirat.hr.

OPĆINA DUGI RAT

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.