Search
Close this search box.
  • Devastacija imovine
  • Devastacija imovine
  • Devastacija imovine
  • Devastacija imovine

Naše divno mjesto na morskoj obali između Podstrane i Omiša ima potencijal za odličan život mladih obitelji. Nastojimo svakim danom poboljšati prostor u kojem živimo. Naša nastojanja nisu uvijek dovoljna. Djeci su danas dostupne informacije preko društvenih mreža i koriste ih pretežno u negativne svrhe. Okupljanja pojedinaca u male skupine s namjerom uništavanja društvene imovine jedan je od krupnijih problema s kojim se susrećemo niz godina. Kad mislimo da više nema devastacije pojavi se grupica koja vježba svoje mišiće i pokušava dokazati svojim prijateljima da je važan.

Roditelji su prvi stup obrane od ovakvog ponašanja. Drugi stup su udruge koje moraju odgojno utjecati na pojedince za koje smatraju da su ugroza za udrugu i društvo u cjelini. Prokazati devastatore je osnovni cilj svih nas a ne zatajiti.

U zadnje vrijeme imamo niz negativnih događanja koji se moraju zaustaviti. Uništavanje škole i školske dvorane, betonskih kanta na šetnici, natpis na platnu u parku. Apeliram na sve sumještane uključite se u borbu i pokušajmo djecu učiti dobrim djelima.

„Druge stvari mogu nas promijeniti, ali počinjemo i završavamo s obitelji!“

Načelnik

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.