Search
Close this search box.

U okviru inicijative WiFi4EU Europska komisija osigurava besplatan pristup bežičnom internetu za sve građane EU u javnim prostorima. Svi stanovnici Općine Dugi Rat, a tako i posjetitelji, moći će koristiti internet besplatno putem WiFi pristupnih točaka. Projekt je financiran sredstvima Europske unije temeljem Sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru instrumenta za povezivanje Europe (CEF): Programa WiFi4EU. Stoga su, za provedbu projekta, dodijeljena bespovratna sredstva u obliku vaučera od 15.000,00 Eura, iznos kojim se financirala nabava i postavljanje opreme. Opremu je instaliralo Smartnet d.o.o. na sedam lokacija koje su grafički prikazane u prilogu.

Lokacije na kojima se nalaze pristupne točke su:

Dovoljno je doći u opseg pokrivenosti WiFi signalom i sa odgovarajućim uređajem (mobitel, tablet, računalo itd.) priključiti se na WiFi4EU mrežu (lozinku nije potrebno upisivati).

Provedbom ovog projekta pridonijet će se poboljšanju pristupa internetskim uslugama i povećati kvaliteta života u lokalnim zajednicama.

Mapu pristupnih točaka i vizualizaciju WiFi signala možete pregledati i na slijedećoj ilustraciji.

Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.