Search
Close this search box.

Elementor #7139

ZABRANJENI RADOVI TIJEKOM TURISTIČKE SEZONE 2024. G.

Odlukom o privremenoj zabrani izvođenja radova tijekom turističke sezone na području Općine Dugi Rat u 2024. godini („Službeni glasnik“ Službeno glasilo Općine Dugi Rat, br. 20/23) koju je Općinsko vijeće donijelo 18. prosinca 2023. godine zabranjuje se izvođenje zemljanih radova i radova na izgradnji konstrukcije građevine na području naselja Duće, Dugi Rat i Jesenice kao i području starih sela Duće, Krug, Zeljoviće i Jesenice od 15. lipnja do 30. rujna u vremenu od 00:00 do 24:00 sata.

Read More »

Poboljšat ćemo uvjete provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Na objavljeni Poziv Središnjeg državnog ureda za demografiju da se općine i gradovi prijave na Pilot projekt za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole, Općina je u suradnji s RK Orkanom, RK Hrvatskim dragovoljcem, NK Orkanom, KUD-om Dalmacija i Osnovnom školom Jesenice prijavila kulturno – umjetničke i sportske aktivnosti koje se provode na području Općine Dugi Rat s ciljem da djeci navedenog uzrasta budu besplatne.

Read More »

Priopćenje Općine Dugi Rat u vezi radova na uređenju nogostupa u Dućama – Faza II.

U skladu s proračunskim sredstvima te Programima gradnje i održavanja komunalne infrastrukture Općina je naručila izradu projekta uređenja nogostupa. Projekt se odnosi na dionicu od križanja D8 s ulicom Golubinka II pa do stambenog objekta Želalić, a izradila ga je tvrtka Knap d.o.o. te smo po provedenom postupku nabave odabrali Izvođača i s istim sklopili Ugovor uz angažiranje Nadzornog inženjera.

Glavnina radova je izvedena u proteklom razdoblju te preostaje još uređenje „rigola“ i prilagodbe preostalih kolnih priključaka sa privatnih dvorišta na D8.

Zbog problema koji su se pojavljivali tijekom izvođenja radova, posebice u dijelu izrade i prilagodbe kolnih priključaka sa privatnih dvorišta na D8 smatramo potrebnim pojasniti situaciju.

Read More »

Asfaltiranje ulice Glavica I – Duće

Obavještavamo mještane da će se sutra (petak, 14.06.2024.) u vremenskom periodu od 8 do 18 sati izvršiti radovi asfaltiranja ulice Glavica I u Dućama.
Molimo vlasnike da uklone vozila.
Hvala vam na razumijevanju.

Read More »

Obavijest o podnošenju zahtjeva za sufinanciranje vrtića za 2024./2025. pedagošku godinu

Odlukom o sufinanciranju troškova boravka djece s područja Općine Dugi Rat u dječjim vrtićima na području Općine Dugi Rat i drugih jedinica lokalne samouprave za pedagošku 2024./2025. godinu (službeni glasnik-službeno glasilo broj: 22/24) odlučeno je da će Općina  sufinancirati troškove boravka djece do iznosa koji će osigurati da cijena boravka u jaslicama/vrtiću bude istovjetna cjeniku dječjeg vrtića „Dugi Rat“.

Za ostvarenje prava na sufinanciranje potrebno je dostaviti popunjeni zahtjev za sufinanciranje s kompletnom popratnom dokumentacijom.

Read More »
Skip to content
Ova internet stranica osigurava digitalnu dostupnost osobama s invaliditetom. Neprestano poboljšavamo korisničko iskustvo za sve i primjenjujemo relevantne standarde pristupačnosti.